Aug 4, 2011

Salam 4th Ramadan

Posted by Hidayah Manan at Thursday, August 04, 2011
Selamat pagi. Selamat berpuasa dengan tenang. Selamat melakukan ibadat di bulan yg mulia ini dengan tingkat dan tekun. Juga tidak lupa selamat menjamu selera pada waktu berboke..tapi jgn lah menjamu juadah berboke sampai bermeja-meja pulak yee..cukuplah sekadar bersederhana sahaja..di bulan puasa inilah anda bole berdiet dengan gigih..insyaAllah..kepada yg sudah mendapat berat badan yg ideal dinasihatkan memaintainkan berat anda sehingga hari raya supaya bolelah kita melaram baju kebaya kebaret masing2 yee..hahaha..

baiklah sebenarnya pagi ini bukan nak bercerita sgt pasal puasa pon..tapi bila memikirkan belog yg tak berusik ni tetiba nak memenuhi post yg tersedia tak penuh ini!! diri sendiri sekarang adalah kurang memuaskan kesihatannya..asik sakit2 badan, kaki, tangan dan semualah! sejak pulang bercuti sakan dari Bali..5 hari 4 malam di tempat percutian santai paling ngetop di Kuta, Bali..nnt lah share gambar and stori di Bali yee..

baiklah (x2)..hari ini genap lah umur Arissa 1 tawoun!! yeayy..anak 'mummyt' suda besaaa..

urm..ok lah tabule nak ckap byk lagi, kedengaran seperti baby monster dalam bilik sudah melesingkan pacifier ke dinding..have to stop! layan gambar jela ek..

Hahaha...


Mulakan dgn gambar baby monster dgn hadiah ulangtahun..
tQ dedi!!!

happy sgt smpi tidak mahu berengang dgn lion tu



Nyanyi2 sambil goyang2kan kotak dan hentak2 kaki



Akhirnya dedi mengalah jgk!!


Muka happy bukan kepalang


Penat main terus pengsan hahaha

4 comments:

eenasuzira abdullah on August 4, 2011 at 10:41 PM said...

Epi besday si cemoot yang kelihatan yg smakin halusss skrg ;)

Firdnurjue on August 6, 2011 at 9:26 AM said...

Selamat berpuasa...omeiii baby..cute jeak..:-)



*Jue follow u..:-)

Hidayah Manan on August 8, 2011 at 10:40 AM said...

thanks jue :D

Hidayah Manan on August 8, 2011 at 10:42 AM said...

thanks mommy eshal :)
a'ah arissa semakin slim
like father like dotter :p

 

ceritaOHcerita Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez