Dec 1, 2010

Umpama burung bercerita

Posted by Hidayah Manan at Wednesday, December 01, 2010 0 comments Links to this post
lihat background baru sayeeee..alololooo..cute kan..ada baju budak pompuan dan lelaki tergantung2..ada burung duk sebelah budak pompuan..oh yes teringat masa kecik2 mak suke potong rambut cmtu..iye dulu-dulu mak lah yg slalu ptg rambut ktorg..mak pandai jugak potong n menjahit baju..oleh kerana pandai potong kain lah mak telah cuba mengadaptasikan kemahiran itu dgn memotong rambut kami adek beradek..pastu ada bunge kt sbelah tajuk tuu..pastu kt bwh sila skrol skrg..sila skrol sila skrollll....ada burung dua ekor sdg cipcipgosipcip..pastu kaler b/grd aku suka..semuanya seperti kena ngn konsep ceritaohcerita..suke suke sukeeeeeeee......

background ni kakak aku yg buat..eh bukan buat pon tp dia tlg pilih dan dia jgkla yg letak sbg b/grd blog aku..ateeenye...aku tak tau cmne na tuka b/grd kasi molek2 sket..sbbnyaaa bila aku tuka skali tak bole nak bukak na view blog sendri..stresss je rasa..anyway thanks kak T..wa suke b/grd ni..dan thanks lagi skali sbb jd pengikut cerita..hahaha..nnt kalau wa na tuka b/grd lg wa mntk khidmat lu ekkkkkk..

okla..na mimpi dgn backgrd baru..nite..




XoXo
 

ceritaOHcerita Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez