Nov 26, 2010

Percubaan Ke-2

Posted by Hidayah Manan at Friday, November 26, 2010 0 comments Links to this post
Second attempt…
sebelum tu letak gmba tuan tanah duluuu

Iyeee…i ada blog dulu. yg first blog tu adalah dari acc. friendster i yg da lamaaaaaaaa tidak dibuka.sbb lupa pwd dan lupa guna alamat email apa ntah.tp blog tu pon mcm suam-suam kuku je sbb I takda masa dan tiada idea bz amat dgn class, assignment, project,design,jenjln J..entry pon suam-suam kuku jugekk tak byk mana pon ikot sedap I kalau rse na membebel baru bukak blog tu..bole???hiii..

So jadiii..inila 2nd blog I uolls..tatau la blog ini pon akn jd spt blog dulu tu kut??ohhh..tidak..blog ini sbenanya special dedicate for my beloved husband n my child. InsyaAllah..ada jgk la I selit2 cerita family, kawan2, gossip??..barula namanya ceritaohcerita kannn..da lama rasa na buat blog baru since my bf marlissamusadotcom suh I buat blog spy dia mudah na amik tau hal2 terbaru i..(wahh..ko rasa mcm diri ko glams la pulak kann dayah..hihii)..sbenanya malas na call or text..jimat katanya..ym pon jrg jgk..bz katanya..na berjumpe?? Lagilaaaaaaa…so ada blog bole la tau apa yang msg2 buat skrg niiiii..

welllll..ada blog pon baguih jgk nnt kalau2 anak-anak I sebuk Tanya dorg kecik2 buat perangai ta,dorg ni ikot muka sapa sbenanya,susa ta na beranakkan dorg etc. jadiknyeee senangla aku na menjwb..na tau bukak je blog mummy tu..wahhhh..kelassss mummy aku tau…atenyeee I takot I lupa maklumlah umo da mningkat kann..bknnye apeeeee I skrg ni pon I mcm da kne penyakit amnesia…tetibee bole hilang ingatan serta-merta..amat bahaya..tetibee bole lupa passport simpan kt mna..laki I Tanya confident je jwb ‘..adaaa syg letak dlm file pink syg tuuuu..’laki I diam je..esuknya laki I Tanya lg mana passport dia sb dia crk dlm file takde..ilek pokcittt katanyaaa..hah ko menjajau aku gledah suma kotak2..ponnnn tak dee jgk..pastu bole lupa mana letak kad pengenalan sendri..bila na bawak kete barula menjajau lg skali carik kt mana..rupe2nyeee en.jebun yg pegang..fuhhh…bahayakan dpt penyakit mcm ni..mak I ckp I kurang makan vitamin..mmg pon duit abs bli susu n pampers anak je..heheee..laki I pulak ckp itu tandanya dia bole crk maktiri utk arissa..wtfun la alasan tu kannn…

Okla..rasanya da tersasar jaoh cerita I ni..nnt I cerita hal lain pulak..arissa da ‘ooo..ooo…’ na nenen..eh cop..apsal plak ber I I niii..gedik je rasanya..mmg bukan diri sendri..ok..mummy stop!
 

ceritaOHcerita Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez